Kovu ''protjeruju'' u Rusiju?

Real nudi Kovačića i 35 milijuna za manje poznatog Argentinca Paredesa!?

Real je navodno spreman platiti 35 milijuna eura, plus ustupiti Zenitu Matea Kovačića. Međutim, Kovačić uopće nije spreman otići u Rusiju, osim dakako na Svjetsko prvenstvo, a posebno ne kao kompenzacija za drugog nogometaša.
Sport / Nogomet | 31. 01. 2018. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Argentinac Leandro Paredes nalazi se na listi igrača koje Real iz Madrida namjerava dovesti iduće sezone, javljaju mediji u njegovoj domovini.

Portal Clarín piše kako je Paredesov savjetnički tim potvrdio interes Reala za 23-godišnjeg veznjaka, koji u nekim utakmicama Zenita igra i kao napadač. Trener Zenita St. Petersburga Roberto Mancini očito je shvatio raznovrsnost Argentinca, koji je za ruski klub do sada odigrao 27 utakmica i pet puta se upisao u strijelce. Za nacionalnu vrstu Argentine Paredes je debitirao u lipnju prošle godine.

Real je navodno spreman platiti 35 milijuna eura, plus ustupiti Zenitu Matea Kovačića. Međutim, Kovačić uopće nije spreman otići u Rusiju, osim dakako na Svjetsko prvenstvo, a posebno ne kao kompenzacija za drugog nogometaša. Portal Clarín napominje stoga kako će biti vrlo teško ''strpati'' i Kovačića u ovaj transfer, jer Mateo više preferira prelazak u neku drugu sredinu, s obzirom da ima puno atraktivnijih ponuda.

Paredes je svoju karijeru započeo u Boca Juniorsu, a igrao je još i u Chievu iz Verone, Romi i Empoliju. U srpnju 2017. godine je prešao u Zenit, gdje je već stekao status važnog igrača.

Kopirati
Drag cursor here to close