Zlatane, pomagaj!

Real nastoji svim silama u siječnju dovesti Ibrahimovića!?

Provjereno dobro umreženi novinar Manolo Lama izjavio je u programu „Cadena Cope“ kako je 37-godišnji Šveđanin na meti Florentina Pereza i njegovih pobočnika.
Sport / Nogomet | 22. 10. 2018. u 22:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zlatan Ibrahimović zapravo privodi svoju veliku nogometnu karijeru kraju, a u L.A. Galaxyju opušteno pokazuje neke dijelove svoga bogatog repertoara.

Međutim, čini se kako je čelnim ljudima Reala iz Madrida palo na pamet da bi Ibrahimović u ovome trenutku ipak mogao biti bolji od njihovih strijelaca pa ga u zimskom prijelaznom roku namjeravaju dovesti na Santiago Bernabeu.

Provjereno dobro umreženi novinar Manolo Lama izjavio je u programu „Cadena Cope“ kako je 37-godišnji Šveđanin na meti Florentina Pereza i njegovih pobočnika.

Kraljevski klub pati od katastrofalne forme svojih strijelaca, a u zimskoj pauzi prvenstva namjeravaju se pojačati, tako da je ime Zlatana Ibrahimovića boldirano na listi potencijalnih pojačanja.

Nakon poraza u LaLigi od UD Levantea (1:2), Real se doista nalazi u nezavidnom položaju, a očekuju ga sve zahtjevnije utakmice u Primera División i Ligi prvaka.

Sa tek 14 skupljenih bodova Real je na sedmoj poziciji, trener Julen Lopetegui apsolutni je rekorder po negativnim brojkama, a samo još jednom u 116-godišnjoj povijesti Real je duže bio bez postignutog gola. Bilo je to u sezoni 1984/1985, kad su nakon 494 minute uspjeli ponovno pogoditi protivničku mrežu.

Real je u pet zadnjih utakmica ubilježio četiri poraza i jedan neriješen rezultat.

Što će doista biti od dolaska Ibrahimovića u siječnju, veliko je pitanje. U LA Galaxyju je u okviru Major League Soccer postigao 22 gola u 26 nastupa. Za fanove kluba on je već sada legenda.

Bivši švedski reprezentativac koji je igrao za  Malmö FF, Ajax Amsterdam, Inter Milano, Juventus, FC Barcelonu, AC Milan i Paris Saint-Germain nedavno je izjavio - "Sasvim iskreno, ne namjeravam se vraćati u europski nogomet".

Kopirati
Drag cursor here to close