La Liga

Real nastavio seriju: Bez Modrića ide teže, ali pala je Granada

Real je na svome terenu bez ozlijeđenog Luke Modrića svladao Granadu rezultatom 2:0. Na prvi pogled, bilo je to rutinski - ali, samo na prvi pogled...
Sport / Nogomet | 23. 12. 2020. u 22:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon pet uzastopnih pobjeda, Real je kod kuće dočekao Granadu koja u ovoj sezoni igra promjenjivo, ali ima igrače koji mogu parirati svakoj ekipi u Primeri.

Gosti su prvo poluvrijeme sačuvali mrežu netaknutom, ali valja istaknuti da Kraljevski klub također treba biti sretan s tih 0:0 do pauze.

Obrana Granada i u nastavku je odolijevala, ali samo do 57. minute, kada je Casemiro nakon ubačaja Asensija nadskočio sve igrače u crvenom dresu i domaćinu glavom donio vodstvo.

Nažalost, u prvom dijelu se teže ozlijedio mladi napadač Reala Rodrygo.

Kako je vrijeme odmicalo, real je sve više čuvao prednost, a Granada uvođenjem novih napadača tražila poravnanje.

Šanse su se nakon vodstva Reala izmjenjivale ispred oba gola, a Zidaneovi momci su do drugog pogotka su došli nešto prije zadnjeg sudačkog zvižduka.

Strijelac je ponovno bio pouzdani Karim Benzema, koji ove sezone igra vrlo dobro, a pobjedu je potvrdio u 94. minuti utakmice.

U ranijem, popodnevnom terminu, svoj su dvoboj odigrali Getafe i Celta Vigo, a krajnji rezultat bio je 1:1.

Sve važno na ovoj utakmici dogodilo se u okviru prvih dvadesetak minuta - za Getafe je pogodio Suarez u 7. minuti, da bi potom ikona La Lige i legenda gostiju, Iago Aspas, u 17. minuti izjednačio iz kaznenog udarca za podjelu bodova.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close