La Liga

Real nakon intervencije VAR-a ubilježio prvu pobjedu u sezoni

Madridski Real upisao je gostujuću pobjedu protiv Betisa u Sevilli rezultatom 3:2. Bila je to još jedna od onih utakmica u kojima je protivnik posebno inspiriran protiv Kraljevskog kluba, ali Zidaneova momčad sačuvala je živce...
Sport / Nogomet | 26. 09. 2020. u 23:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Eurosport / Real je golom Ramosa iz jedanaestercva postigao konačnih 3:2

U trećem kolu španjolske La Lige Betis je na svojem Bentio Villamarinu večeras ugostio Real Madrid.

Gosti su u konačnici slavili rezultatom 2:3, a mi smo imali prilike uživati u jednoj fantastičnoj utakmici u kojoj niti jedne sekunde nije bilo monotono.

Real je poveo u 14. minuti preko Valverdea koji je iz blizine bio precizan nakon što ga je izvrsno uposlio Karim Benzema – 0:1

U razmaku od dvije minute, domaćin okreće rezultat.

Prvo je zabio Mandi nakon jedne kombinacije iz kornera u 35., da bi u 37. minuti potpuni preokret režirao Carvalho koji je silovitim udarcem 'probio' Couratisa s 14 metara. Za pogodak mu je asistirao Nabil Fekir.

Real se vratio u igru u samom početku nastavka.

Emerson je zabio autogol u 48. minuti, a isti igrač zaradio je isključenje nakon što je kao posljednji igrač obrane srušio Jovića koji je bio u stopostotnoj prilici za postizanje pogotka.

Gosti su u konačnici stigli do sva tri boda, a ključan je bio Borja Mayoral koji je izborio kazneni udarac u 82. minuti, nakon što je Bartra igrao rukom u šesnaestercu. Kapetan gostiju Sergio Ramos rutinski je realizirao penal za 2:3.

Do kraja su gosti mogli dodatno povećati svoju prednost preko Benzeme, ali je Francuz ipak bio malo neprecizan u sudačkoj nadoknadi vremena.

Dodajemo za kraj kako je Luka Modrić u igru ušao u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena umjesto ozljeđenog Tonija Kroosa. Luka je pokazao kako i dalje uživa u nogometu i s njim Real najčešće dobije dimenziju više. 

Rezultati:

Alaves - Getafe 0:0
Valencia - Huesca 1:1
Elche - Real Sociedad 0:3
Betis - Real Madrid 2:3 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close