Vrijedan jubilej

Real Madrid se pohvalio sjajnim Modrićevim postignućem

Nakon utakmice protiv Celte španjolski mediji imali su samo riječi hvale za Luku koji igra sedmu sezonu u kraljevskom klubu s kojim je stigao do svoje jubilarne 200. pobjede
Sport / Nogomet | 17. 03. 2019. u 10:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real je slavio protiv Celte 2:0 u utakmici u kojoj je 200. pobjede u dresu kraljevskog kluba stigao Luka Modrić.

Hrvatski veznjak do tog je jubileja stigao u 296 odigranih utakmica. U prvenstvu je slavio u 132 utakmice, u Ligi prvaka u 45, Kupu kralja u 12, na Svjetskom klupskom prvenstvu u šest, Europskom superkupu u tri, te u Španjolskom superkupu u dvije.

Osvojio je s Realom četiri Lige prvaka, jednu LaLigu, jednom Kup kralja, dvaput Super kup Španjolske, te svjetsko klupsko prvenstvo četiri i Europski super kup tri puta.

Nakon utakmice protiv Celte španjolski mediji imali su samo riječi hvale za Luku koji igra sedmu sezonu u kraljevskom klubu.

Šteta je samo što mu je sudac u 54. minuti poništio lijep gol s 20-ak metara.

Modrićev suigrač i kolega od velikog povjerenja, još od zajedničkih dana u Tottenhamu, Velšanin Gareth Bale proslavio je pak protiv Celte svoju 150. pobjedu u dresu Reala.

Neobično je da Bale ima čak 50 pobjeda manje, ali on je odigrao i manje utakmica - ukupno 224.

Njegove pobjede s Realom bile su: La Liga (97), Liga prvaka (37), Kup kralja (7), Club World Cup (6), Europski superkup (2) i Španjolski superkup (1).

S Realom je Bale osvajao četiri Lige prvaka, jednu LaLigu, jednom Kup kralja, jednom Super kup Španjolske, te svjetsko klupsko prvenstvo četiri i Europski super kup tri puta.

Video: Highlights Real Madrid vs RC Celta (2-0)
Kopirati
Drag cursor here to close