La Liga

Real Madrid konačno do pobjede, pogodak Luke Modrića

Konačnih 4:1 postavio je najbolji svjetski nogometaš Luka Modrić, koji je uz odličan dribling zabio u 85. minuti. Nažalost, ove sezone Modrić samo rijetko uspijeva podsjetiti nogometnu javnost zašto je u 2018. proglašen najboljim na svijetu.
Sport / Nogomet | 11. 03. 2019. u 07:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid je u La Ligi na gostovanju kod Valladolida slavio sa 4:1 nakon što su gubili 0:1. Bila je to utakmica u okviru 27. kola španjolskog prvenstva, a strijelac posljednjeg zgoditka bio je Luka Modrić.

U 12. minuti Valladolid nije iskoristio penal, Ruben Alcaraz pucao je iznad gola. No, samo dvije minute kasnije Sergio Guardiola zabija za Valladolid, ali nakon pregleda VAR-a gol je poništen zbog zaleđa.

Ipak, Valladolid je poveo golom Anuara u 29. minuti. No, domaćini su se kratko veselili, jer Raphael Varane u 34. zabija za 1:1.

Početkom drugog poluvremena domaći igrač Oscar Plano radi nepotreban prekršaj na lijevom beku Reala Odriozoli u kaznenom prostoru i Karim Benzema u 51. minuti iz penala pogađa za vodstvo Reala 2:1. U 59. minuti Benzema još jednom trese mrežu za 3:1.

Video: Highlights Real Valladolid vs Real Madrid (1-4)

Konačnih 4:1 postavio je najbolji svjetski nogometaš Luka Modrić, koji je uz odličan dribling zabio u 85. minuti. Nažalost, ove sezone Modrić samo rijetko uspijeva podsjetiti nogometnu javnost zašto je u 2018. proglašen najboljim na svijetu. Njegov je Real prošloga tjedna ostao bez šansi za bilo koji trofej, a do kraja prvenstva preostaje im jedini cilj da pokušaju dostići gradskog rivala Atletico na drugom mjestu prvenstvene tabele.

Kopirati
Drag cursor here to close