Plaća od milijun eura

Real Madrid dovodi Takefusa Kubu, japansko "čudo od djeteta"

Mladog Japanca, koji trenutno nastupa za Tokyo FC, Barcelona je također, pokušala dovesti 2014. godine, ali je u tome bila spriječena zbog kazne FIFA-e koja se odnosila na transfere.
Sport / Nogomet | 14. 06. 2019. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid bi uskoro mogao u svoje redove dovesti osamnaestogodišnjeg Takefusa Kubu kojeg zovu "japanskim čudom od djeteta".

Mladog Japanca, koji trenutno nastupa za Tokyo FC, Barcelona je također, pokušala dovesti 2014. godine, ali je u tome bila spriječena zbog kazne FIFA-e koja se odnosila na transfere.

Ipak, španjolska Marca piše da će ovaj put talentirani veznjak potpisati ugovor sa Realom koji već uveliko pregovara njegov transfer, javlja Anadolija.

Čelnici kraljevskog kluba su mu ponudili plaću od milijun eura godišnje, a Marca tvrdi da je transfer veoma blizu realizacije.

Tokyo FC bi prodajom ovog igrača zaradio 2 milijuna eura odštete, a Kubo bi potpisao petogodišnji ugovor te sljedeću sezonu nastupao za mladi tim Reala.

Karijeru je počeo u FC Tokyo U-23, nakon čega je zaigrao i za prvi tim FC Tokyo u kojem je upisao 19 nastupa i postigao 4 gola. Od 2018. godine je na posudbi u japanskoj ekipi Yokohama F. Marinos.

Kopirati
Drag cursor here to close