Novi Galácticos

Real Madrid će učiniti sve da dovede mladiće za kojima luduje svijet

“Svi koji čitaju ovu kolumnu mogu biti sigurni da će gospodin Florentino Perez Rodriguez učiniti sve da Norvežanin i Francuz dođu u Real Madrid prije završetka građevinskih radova na stadionu Santiago Bernabeu”.
Sport / Nogomet | 21. 02. 2021. u 00:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Real Madrid ide po Kyliana Mbappea i Erlinga Haalanda

Španjolska Marca, tradicionalno dobro upućena u događaje u Real Madridu, objavila je tekst u kojemu razotkriva plan Kraljevskog kluba u nadolazećem prijelaznom roku.

Već se jako dugo priča da se sprema velika rekonstrukcija u Real Madridu, aktualnom prvaku Španjolske, koji je s više-manje istom momčadi osvojio tri naslova u Ligi prvaka.

Kraljevski klub je svoju momčad pokušao osnažiti mladim i talentiranim nogometašima poput Rodryga i Viniciusa Juniora, te belgijskog superstara Edena Hazarda za kojeg su platili preko 100 milijuna eura Chelseaju, no niti jedan od njih nije se pokazao kao pravi pogodak.

Kolumnist Marce Felipe del Campo u subotu je objavio tekst s naslovom “Ajmo po Norvežanina i Francuza” u kojemu piše kako će Realov predsjednik Florentino Perez učiniti sve u svojoj moći kako bi doveo dvojicu najtalentitanijih nogometaša na svijetu, 22-godišnjeg francuskog napadača Kyliana Mbappea iz PSG-a i dvije godine mlađeg golgetera Erlinga Haalanda iz dortmundske Borussije.

Del Campo je najavio da će Real u nadolazećem prijelaznom roku potrošiti ogromnu svotu novca kako bi u svoje redove doveo i Mbappea i Haalanda.

“Svi koji čitaju ovu kolumnu mogu biti sigurni da će gospodin Florentino Perez Rodriguez učiniti sve da Norvežanin i Francuz dođu u Real Madrid prije završetka građevinskih radova na stadionu Santiago Bernabeu”.

“Bit će to najveće ljeto u posljednjem desetljeću, s agonijom pandemije i velikom potrošačkom eksplozijom koju predviđaju stručnjaci, Real Madrid želi s Haalandom i Mbappeom biti klub koji će najviše potršiti. Norvežanin i Francuz. Obratite pažnju”, napisao je Del Campo u kolumni.

Kopirati
Drag cursor here to close