Modrić vjeruje u Real

"Real je uvijek znao kako prebroditi teške trenutke"

"Ono što ovaj tim ima i što je pokazao mnogo puta je kvaliteta i karakter, usprkos teškim vremenima i problemima s kojima smo se susreli na našem putu. Uvijek smo znali kako proći kroz to."
Sport / Nogomet | 17. 12. 2018. u 22:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U intervjuu koji je u ponedjeljak objavljen na službenoj web stranici Real Madrida, Luka Modrić priznao je da njegov tim prolazi kroz "teške trenutke", ali je naglasio kako su u drugim vremenima "znali kako kroz njih proći".

On se nada da godinu mogu završiti s uspjehom, osvajanjem  trećeg uzastopnog Svjetskog klupskog prvenstva.

"To je vrlo važan izazov za nas", rekao je dobitnik Zlatne lopte.

"Ono što ovaj tim ima i što je pokazao mnogo puta je kvaliteta i karakter, usprkos teškim vremenima i problemima s kojima smo se susreli na našem putu. Uvijek smo znali kako proći kroz to."

Modrić stoga vjeruje da su on i njegovi suigrači spremni ponovno osvojiti Svjetsko klupsko prvenstvo, koje u srijedu za Real Madrid počinje protiv Kashima Antlersa.

"Želimo završiti ovu godinu, a to bi bilo savršeno, na najbolji mogući način", dodao je.

"Kao što smo tri puta zaredom osvojili Ligu prvaka, želimo to isto učiniti  i na Svjetskom klupskom prvenstvu, jer uvijek je važno da Real Madrid osvaja naslove i želimo i ovo postići treći put zaredom. Za mene je uvijek važno da mogu pomoći timu na najbolji mogući način, ne opterećujem se osobnim stvarima. Važno je kako ćemo igrati kao tim, suočiti se s izazovom i osvojiti naslov", kazao je Modrić.

Nakon zviždanja dijela domaće publike na Bernabéu u subotu nakon pobjede od 1:0 protiv Rayo Vallecana, Modrić je završio intervju pozivom navijačima da im i dalje pružaju podršku.

"Ovaj tim treba vašu podršku, jer uvijek smo pokazali da ćemo se do kraja boriti za osvajanje naslova. Sve ćemo učiniti na terenu da budemo uspješni i u budućnosti", zaključio je.

Kopirati
Drag cursor here to close