Ne može Luka sam...

Real izvukao bod kod Villareala - Madriđani bez damara

Villareal i Real Madrid odigrali su 1:1 u 10. kolu španjolske Primere. Madriđani mogu biti zadovoljni bodom, s obzirom na prikazano, ali itekako trebaju biti zabrinuti zbog razvoja situacije u Primeri.
Sport / Nogomet | 21. 11. 2020. u 18:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Villareal i Real Madrid odigrali su 1:1 u 10. kolu španjolske Primere.

Već u 2. minuti utakmice viđen je prvi gol na susretu odigranom na kultnom El Madrigalu, koji se zadnjih godina zove Estadio de la Cerámica.

Real je došao do vodstva, a gol je postigao Mariano na ubačaj Carvahala.

Taj rezultat na semaforu bio stajao je sve do 76. minute, kada je Moreno postigao gol s bijele točke i tako postavio konačan rezultat.

Iako se jedanaestercu dosuđenom za Žutu podmornicu nema što prigovoriti, zanimljivo je da se radi o čak četvrtom penalu protiv Kraljevskog kluba u zadnje dvije prvenstvene utakmice!?

Generalno, nije utakmica obilovala prilikama i lijepom igre, dijelom i zbog puno izostanaka kod Real Madrida. Nije bilo Ramosa, Benzeme, Casemira, Valverdea...

Hrvatski kapetan Luka Modrić vrlo dobro je odigrao svih 90 minuta i još jednom pokazao kako se igra na vrhunskom nivou - čak i nakon zahtjevne reprezentativne pauze. 

Ranije su Levante i Elche također podijelili bodove rezultatom 1:1, a debri kola igra se u 21 sat - Atletico Madrid dočekuje Barcelonu. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close