Senzacija iz Madrida

Real dogovorio najskuplji transfer u svojoj povijesti

Kako tvrde španjolski mediji, najveće pojačanje Real Madrida je već riješeno.
Sport / Nogomet | 21. 02. 2018. u 18:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već se neko vrijeme pisalo o zanimanju madridskog Reala za odličnog napadača Tottenhama, Harryja Kanea. No, kako su tijekom srijede objavili španjolski mediji, posao je dogovoren i Kane će od ljeta biti dio 'kraljevske' momčadi

Kako tvrde španjolski mediji, najveće pojačanje Real Madrida je već riješeno.

Prošlog tjedna Tottenham je odbio ponudu, koja je uključivala i bonuse, od 200 milijuna eura. Sada je Real pristao odmah uplatiti 180, a da bonusi budu vezani za golove i nastupe, odnosno da u pitanju budu klauzule koje se lako aktiviraju.

Prema tvrdnjama novinara Eduarda Inde, Daniel Levy je prihvatio Perezov prijedlog i ostavio Kaneu da odluči, javlja Tportal.

Kako sada stvari stoje, Englez će imati primanja baš kao i Cristiano Ronaldo. S druge strane, njegovim dolaskom, vrlo vjerojatno bi iz Reala otišao Karim Benzema ili Gareth Bale, što je i želja Tottenhama.

No, navodno Velšanin nema želju za povratkom među Spurse, već bi radije u Manchester United ili Chelsea.

Postavlja se pitanje da li je 200 milijuna za Kanea tek početak promjena u Realu? Jer tih 200 milijuna treba namaknuti prodajom, a nekoliko igrača prve momčadi - spremno je za odlazak. Uz već spomenute, Benzemu i Balea, najčešće se govori o Iscu.

Također, dolazak Kanea stopirao bi kupovinu Neymara. A baš je Brazilac vlasnik najvećeg transfera u povijesti nogometa, teškog 222 milijuna eura, koliko je PSG platio Barceloni.

Inače, Kane je u dosadašnjih 26 prvenstvenih nastupa zabio 23 gola, a u prethodne tri sezone zabio je impresivnih 75 golova. Dvije sezone, 2015/16 i 2016/17 bio je najbolji strijelac lige.

Kopirati
Drag cursor here to close