Pripreme u Kanadi i SAD-u

Real će odmjeriti snage s Bayernom, Arsenalom, Chelseaom i Atleticom

Momčad će raditi u Trening kampu Montreal Impacta te će potom odigrati i nekoliko jakih pripremnih utakmica na Internacionalnom kup prvaka u SAD-u.
Sport / Nogomet | 16. 05. 2019. u 11:55 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Real Madrida glavni dio priprema za sljedeću sezonu ovog ljeta obavit će u Montrealu, u Kanadi, priopćio je trener Zinedine Zidane.

Istu lokaciju priprema za sezonu Zidane je odabrao i 2016. godine, nakon čega je Real briljirao, te se u ''Kraljevskom klubu'' nadaju da će tako biti i u sljedećoj sezoni.

Momčad će raditi u Trening kampu Montreal Impacta te će potom odigrati i nekoliko jakih pripremnih utakmica na Internacionalnom kup prvaka u Sjedinjenim Američkim Državama. Snage će u SAD-u odmjeriti s Bayernom 20. srpnja, a potom će za protivnike imati Arsenal, Chelsea i gradskog rivala Atletico.

Zidaneova momčad po povratku u Europu ovog ljeta sudjelovat će i na Audi Cupu u Muenchenu. Poznato je da će u polufinalu prestižnog turnira igrati protiv Tottenhama, dok će se u finalu ili susretu za treće mjesto sastati s domaćim Bayernom ili istanbulskim Fenerbahceom.

Kopirati
Drag cursor here to close