Nije im dobro

Reakcija Rija Ferdinanda nakon trećeg gola Tottenhama spržila internet

Rio Ferdinand utakmicu je pratio u studiju u društvu Glenna Hoddlea, nekadašnjeg igrača Spursa i Garyja Linekera, čovjeka koji je obilježio jednu nogometnu epohu. Njihova reakcija na odlučujući gol je više nego sjajna.
Sport / Nogomet | 09. 05. 2019. u 13:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Susreti između Liverpoola i Barcelone, odnosno Ajaxa i Tottenhama u polufinalu lige prvaka zauvijek će ostati ubilježeni kao nevjerojatni preokreti koji nogomet čine upravo onakvim kakav on i jest - uzbudljiv do zadnjeg sučeva zvižduka. Posebno je spektakularno bilo Tottenhamovo okretanje Johan Cruijff Arene naglavačke.

Kada se već činilo kako će susret završiti 2-2, Moura je u petoj minuti nadoknade ušutkao raspjevani hram nogometa u Amsterdamu.

Tottenhamu je ovo najveći uspjeh u elitnom natjecanju 'Starog kontinenta'. Spursi su do sada tek jednom stigli do polufinala, prije 57 godina kada su ispali od Benfice. No londonski sastav se može pohvaliti kako je dva puta slavio u Kupu UEFA (1972., 1984.), a jednom u Kupu kupova (1963.).

Legendarni engleski nogometaš Rio Ferdinand utakmicu je pratio u studiju u društvu Glenna Hoddlea, nekadašnjeg igrača Spursa i Garyja Linekera, čovjeka koji je obilježio jednu nogometnu epohu. Njihova reakcija na odlučujući gol je više nego sjajna. U jednome su se trenutku zabrinuli za zdravlje Glenna Hoddlea, ali je na sreću sve bilo uredu.

Kopirati
Drag cursor here to close