Isprika Zvezde

Reagirali nakon što je gnjusno vrijeđan Zlatan Ibrahimović

"Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tijekom sinoćnjeg meča s Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju..."
Sport / Nogomet | 19. 02. 2021. u 14:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Ibrahimović na tribinama stadiona Rajko Mirić u Beogradu

Napeta utakmica između Crvene Zvezde i AC Milana na stadionu Rajko Mitić u Beogradu završila je remijem 2:2.

Formalno se igralo se bez prisustva navijača, ali snimke su otkrile da je Zvezdina svečana loža bila krcata. Formalno, radi s o rukovodstvu i "prijateljima kluba", kojih do 50 može biti u ložama.

Ta je skupina gromoglasno navijala, a došlo je i do gnjusnog vrijeđanja Zlatana Ibrahimovića, kao i hrvatskog reprezentativca Ante Rebića.

"Rebiću, Srbine", skandiralo se s tribina na kojima, po svemu sudeći, nije bila baš standardna publika iz lože. Posebno gnjusno bilo je vrijeđanje Ibrahimovića.

"Sjedi dolje, Zlatane, je*at ću ti majku. Pi*ko jedna. Balijo jedan smrdljivi, u usta te je*em", čulo se s tribina Zvezdina stadiona.

Foto: StarSport / Svaka ptica svome jatu leti...

Kao što to i dolikuje, Crvena Zvezda se nakon utakmice oglasila priopćenjem.

"Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tijekom sinoćnjeg meča s Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda. Crvena zvezda će u suradnji s nadležnim organima pronaći spomenutog pojedinca i inzistirati da snosi sve posljedice takvog ponašanja", priopćili su. 

Kopirati
Drag cursor here to close