Ugovor iz snova

RB Leipzig predstavio Joška Gvardiola: U Dinamu ostaje do kraja sezone

"Joško ostaje u Dinamu do kraja sezone, a nama će se priključiti u ljeto 2021. godine. Kad se to dogodi, nastavit ćemo raditi na njegovom razvoju koji je u skladu s našom filozofijom“.
Sport / Nogomet | 28. 09. 2020. u 21:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: RB Leipzig / Gvardiol je s Leipzigom potpisao do 2026. godine

Veliki Dinamov talent Joško Gvardiol, u ponedjeljak je i službeno predstavljen kao novi igrač RB Leipziga.

Gvardiol će ostati u Dinamu do kraja sezone, a njemački velikan plaćat će Dinamu za svaki nastup kojeg talentirani branič ostvari u klubu, jer žele da njihov novi igrač i dalje bude na travnjaku, a ne na klupi ili tribinama.

Ove sezone Gvardiol je ukupno skupio pet nastupa (jedan za Dinamo II u 2.HNL), a pritom je upisao jednu asistenciju.

Gvardiol je s RB Leipzigom potpisao ugovor do ljeta 2026. godine, a svoje zadovoljstvo ovim poslom nije krio sportski direktor njemačkog kluba, Markus Kroesche.

"Jako smo zadovoljni što smo uspjeli potpisati jednog od najvećih defenzivnih talenata u Europi. Budući da je ljevak, može igrati na više pozicija. Ima samo 18 godina, odnosno još uvijek je jako mlad, ali kako se razvija – fizički i mentalno – djeluje kao netko jako zreo. Joško ostaje u Dinamu do kraja sezone, a nama će se priključiti u ljeto 2021. godine. Kad se to dogodi, nastavit ćemo raditi na njegovom razvoju koji je u skladu s našom filozofijom“, kazao je Kroesche.

Nekoliko riječi za klupsku web stranicu rekao je i mladi Gvardiol.

"Jako sam sretan što sam postao novi igrač RB Leipziga. Riječ je o jednom od najboljih klubova u Bundesligi i imaju jasnu viziju kako grade momčad. Jako sam zahvalan Dinamu što su vjerovali u mene i što su mi dali mogućnost da napravim iskorak u karijeri. Nastavit ću davati svoj maksimu za Dinamo sve dok ne dođem ovdje u ljeto 2021. godine“.

Kopirati
Drag cursor here to close