Još bez radne dozvole

Razočarani Ivković razmišlja i o odlasku

Novi trener Željezničara Tomislav Ivković još nije vodio svoju momčad u službenoj utakmici, a neće sjediti na klupi ni u subotu protiv Posušja.
Sport / Nogomet | 30. 07. 2021. u 11:45 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski trener još nije dobio radnu dozvolu i to ga frustrira toliko da razmišlja o odlasku.
 
"Registrirali smo manje-više sve igrače osim stručnog stožera. Moram priznati da sam razočaran, jer se ne osjećam kao prvi trener, već kao asistent koji radi treninge i ne može doći na utakmicu. Kad bih vam sad rekao moja razmišljanja, sigurno ne bi zvučalo dobro, ali o tome ću razmišljati u sljedećih nekoliko dana ukoliko se to ne riješi, pa ćemo vidjeti što i kako dalje", rekao je Ivković uoči Posušja.
 
Željezničaru u goste dolazi Posušje, a tražit će prvu pobjedu protiv ekipe koja je izgubila od Veleža i Sarajeva.
 
"Dolazi nam ekipa koja je vrlo teško izgubila ove utakmice koje je igrala do sada. Za one koji nisu upoznati sa njima, drže jako mnogo loptu, imaju veliki posjed, posjeduju tu mirnoću, staloženost, možda nisu toliko direktni po gol kao ostale ekipe, ali nije jednostavno igrati s njima. Ne postoji nijedna lagana utakmica bez obzira protiv koga igraš, tako da je vrlo bitna ozbiljnost, ulazak u utakmicu i ako dobro uđemo u istu, može nam biti lakše", dodao je Ivković.
 
Susret Željezničara i Posušja je na programu u subotu u 19 sati, uz prijenos na Moja TV.
Kopirati
Drag cursor here to close