Rastura na treninzima Reala

Luka Modrić je i na treninzima kralj Kraljevskog kluba

Sport / Nogomet | 20. 10. 2017. u 08:34 M.B./Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Pobjednička momčad

Igrači Real Madrida  fotografiraju pobjedničku momčad nakon svake  trening utakmice, a čini se da je Luka Modrić ove sezone najuspješniji igrač kraljevskog kluba, jer se pojavio na 15 od posljednjih 20 snimljenih fotografija. Dobra strana ove statistike je da Luka i na utakmicama ima jednak pobjednički mentalitet.

Dakako, valja napomenuti kako svi igrači nisu podjednako zastupljeni na ogledima koji služe kao trening kluba, budući se neki oporavljaju od ozljeda pa treniraju pojedinačno u teretani, dok drugi imaju duže vrijeme oporavka od ozljeda, pa se tako Gareth Bale i Karim Benzema na slikama pobjedničke momčadi pojavljuju u pet, odnosno četiri utakmice.

Modrić je na vrhu liste s 15 pobjeda svoje momčadi u trening utakmicama, ispred Nacha Fernandez sa 14 i Marcosa Llorentea na trećem mjestu sa 12 pobjeda.

Ovaj vid internog klupskog natjecanja obavezno se proslavlja na Instagramu, gdje pobjednici s ponosom ističu fotografije svoje ekipe, dok su oni manje uspješni recipročno i suzdržaniji na socijalnim mrežama.

Solidan rezultat bilježi i Cristiano Ronaldo, koji je propustio Kup konfederacija i imao je kaznu na početku prvenstva Španjolske, jer se ipak pojavljuje na 10 pobjedničkih fotografija.

S druge strane, trener Zinedine Zidane se 'istaknuo' samo jednom mršavom pobjedom na treninzima, ali sama činjenica da i dalje može zaigrati na toj razini daje mu dobre šanse za pojavljivanje na pobjedničkim fotografijama u budućnosti.

  / Statistike Reala
Kopirati
Drag cursor here to close