Treći propali pokušaj

Raskol u Savezu: Ni danas reprezentacija nije dobila izbornika

Iako je bilo najavljeno kako će danas "sigurno" biti donesena odluka oko novog izbornika, na sjednici Izvršnog odbora ponovno nije pronađen zajednički jezik.
Sport / Nogomet | 04. 01. 2021. u 14:27 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zvjezdan Misimović i Emir Spahić predstavili su članovima Izvršnog odbora samo dva kandidata - Sergeja Barbareza i Ivajla Peteva, no nijedan nije uspio dobiti podršku svih delegata.

Sjednica u hotelu Hills na Ilidži prekinuta je prije predviđenog kraja i nije donesena nikakva odluka. Nova sjednica zakazana je za utorak, a pošto se u drugom odabiru gleda samo većina glasova, a ne dvotrećinska većina kao sada, moguće je da jedna strana ipak prevagne pa da izbornik postane Barbarez ili Petev.

Navodno je Komisija za izbor, u sastavu Elvedin Begić, Vico Zeljković, Irfan Durić, Milorad Sofrenić i Ivan Beus, odabrala bugarskog trenera Peteva, ali njihov prijedlog nije dobio potrebnu većinu glasova.

Prvu utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine BiH reprezentacija igra 24. ožujka, a to znači da je novom izborniku do debija ostalo samo nešto malo više od dva mjeseca.

Kopirati
Drag cursor here to close