Napadač Manchestera

Rashfordu upitno sudjelovanje na Europskom prvenstvu

Prema prvim procjenama Rashford će biti izvan stroja najmanje šest tjedana, a potom će morati na rehabilitaciju.
Sport / Nogomet | 19. 02. 2020. u 22:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Društvene mreže / Marcus Rashford

Napadač engleske nogometne reprezentacije i Manchester Uniteda Marcus Rashford (22) mogao bi propustiti europsko prvenstvo ovoga ljeta zbog ozljede stopala.

Mladi napadač je 15. siječnja u susretu protiv Wolverhampton zadobio prijelom stopala i upitno je hoće li se oporaviti do početka EP-a i ogleda protiv Hrvatske koji je na rasporedu 14. lipnja.

"Nadam se da će Marcus ponovo igrati ove sezone. Bit će neizvjesno do kraja. Sigurno ga neće biti nekoliko mjeseci, a ako neće biti posve spreman neće ići na europsko prvenstvo," kazao je menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer.

Prema prvim procjenama Rashford će biti izvan stroja najmanje šest tjedana, a potom će morati na rehabilitaciju.

"Nisam liječnik, ali potrebno je vrijeme. Obično je potrebno šest tjedana za ovakvu ozljedu, ali morat će i na rehabilitaciju poslije toga", objasnio je norveški stručnjak.

Rashhford je do sada upisao 38 nastupa za englesku reprezentaciju, a postigao je i 10 golova. Očekuje se kako će biti na popisu kandidata engleske vrste za EURO. 

Engleska će na EP-u igrati u skupini s Hrvatskom, Češkom i jednom ekipom iz kvarteta Norveška, Srbija, Škotska i Izrael.

Kopirati
Drag cursor here to close