Veznjak Juventusa

Ramsey: Ronaldo je jedan od najvećih, ali i normalan čovjek

Ramsey je izjavio je u njegovoj momčadi postoji prava obiteljska atmosfera koja im, kako je rekao, pomaže nizati pobjede u domaćoj ligi, ali i Europi.
Sport / Nogomet | 04. 10. 2019. u 19:45 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veznjak Juventusa Aaron Ramsey je izjavio kako je spreman i odlučan iskoristiti priliku koju je dobio u talijanskom velikanu, dodajući da momčad igra sve bolje pod vodstvom trenera Maurizija Sarrija.

Ramsey je ove sezone iz Arsenala prešao u Juventus, a već je izborio svoje mjesto u prvih jedanaest te je upisao i jedan pogodak.

''Želim biti dio ove velike priče. Nadam se da mogu pomoći svojim suigračima i klubu da postignu neke sjajne stvari na velikoj nogometnoj pozornici'', rekao je veznjak novinarima.

Posebno je pohvalio napadača Juventusa Cristiana Ronalda.

''Ronaldo me je prelijepo dočekao, kao i svi ostali. Naravno, on je jedan od najvećih u ovoj igri, ali je istovremeno normalan čovjek'', dodao je.

Istaknuo je da u Juventusu postoji prava obiteljska atmosfera koja im, kako je rekao, pomaže nizati pobjede u domaćoj ligi, ali i u Europi.

''Svi žele postići samo jedno - pobijediti u nogometnim utakmicama i osvajati trofeje. Svi su vrlo fokusirani na ono što trebaju raditi'', kazao je Ramsey.

Kopirati
Drag cursor here to close