Raketa srušio Athletic

Rakitić nakon što je iščupao Barcelonu i donio tri boda: "Ovo nije normalno"

On je svoj posljednji pogodak prije ovog sinoć postigao početkom ožujka 2019. godine, i to ni manje ni više nego za minimalnu pobjedu 1:0 protiv Real Madrida.
Sport / Nogomet | 24. 06. 2020. u 09:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Ivan Rakitić je za Barcelonu postigao ukupno 35 pogodaka u nešto više od 300 nastupa

Ivan Rakitić postigao je svoj prvi pogodak ove sezone i tek prvi u posljednjih 16 mjeseci.

Kad se sve zbroji, Rakitić je tek u 35. utakmici sezone u dresu Barcelone postigao svoj prvi pogodak, ali zato zlata vrijedan.

On je svoj posljednji pogodak prije ovog sinoć postigao početkom ožujka 2019. godine, i to ni manje ni više nego za minimalnu pobjedu 1:0 protiv Real Madrida.

Barcelona je u utakmici 31. kola španjolskog prvenstva slavila na svom travnjaku protiv Athletic Bilbaa s minimalnih 1:0.

Rakitić je ušao u igru u 64. minuti i samo sedam minuta kasnije zabio nakon krasne kombinacije s Messijem. 

Messi mu je iz okreta proslijedio loptu prema petercu, a Rakitić je u punom naletu stigao precizno i mirno preko golmana poentirati za 1:0.

Bila je to 250. asistencija Argentinca u svim natjecanjima u dresu Barcelone, dok je Rakitić zabio 35. pogodak u karijeri u dresu katalonskog velikana.

"Morao sam čekati do 31. kola da proslavim prvi pogodak sezone. Ovo nije normalno... Ali sretan sam jer sam pomogao momčadi da upiše tri boda koja su nam jako važna. Želim reći prije svega da ovaj pogodak posvećujem supruzi i kćerima koje su me trpjele posljednjih mjeseci. Jako sam sretan zbog njih", kazao je Raketa. 

Kopirati
Drag cursor here to close