Drama

Rakitić je bio spreman odmah krenuti u Torino, ali pojavio se problem

Rakitić je bio spreman odmah spakirati kofere i započeti novu avanturu u Torinu, ali pojavio se problem zbog kojeg je sve propalo. Juve je, naime, trebao prodati jednu od svojih zvijezda.
Sport / Nogomet | 03. 09. 2019. u 12:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvor fotografije Twitter / Ivan Rakitić

Iako je bilo govora kako će napustiti Barcelonu, hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i nakon zadnjeg dana prijelaznog roga ostao je na Camp Nou.

Juventus je pokušao da ga dovede, a navodno je i sam igrač htio napustiti Barcu pod svaku cijenu. Na koncu se ništa ipak nije dogodilo, prenosi Sportski.net.

Talijanski novinar Fabrizio Romano otkrio je pozadinu cijelog slučaja. Veznjak je, tvrdi, preferirao odlazak u Torinu umjesto u PSG gdje ga je Barca željela poslati kao dio paketa za Neymara.

Rakitić je, ističe, bio spreman odmah spakirati kofere i započeti novu avanturu u Torinu, ali pojavio se problem zbog kojeg je sve propalo. Juve je, naime, trebao prodati jednu od svojih zvijezda.

Međutim, nisu uspjeli pa su i Rugani i Mandžukić i Emre Can ostali. Nisu pronašli rješenje za igrače koji su postali višak u svlačionici, a Romano ističe da je zbog toga sportski direktor Juventusa Fabio Paratici  bio prisiljen odustati od Vatrenog.

Talijanski Calciomeraco piše da bi Hrvat mogao biti na radaru Juventusa u idućem prijelaznom roku.

Rakitiću sada predstoji velika borba za minutažu. Otkako je došao prije pet godina bio je standardni prvotimac, a ove je sezone prikovan za klupu. U prvom kolu dobio je 45 minuta, a u ostala dva nije ulazio u igru.

Mundo Deportivo tvrdi da je nakon posljednje utakmice s Osasunom promijenio mišljenje oko ostanka u klubu i zatražio šefove da saslušaju ponudu Juventusa.

Kopirati
Drag cursor here to close