Život ide dalje

Raiola: Cilj mi je ovoga ljeta dovesti jednu superzvijezdu u Real

"S Realom imam sjajne odnose. Ovog ljeta pokušat ću tamo dovesti superzvijezdu, a to bi me učinilo ponosnim jer je Real najveći klub", kazao je nogometni menadžer Mino Raiola.
Sport / Nogomet | 19. 03. 2020. u 12:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Marca / Menadžer Mino Raiola vedri i oblači na nogometnom planu

Usprkos pandemiji koronavirusa, sportski transferi nikad ne miruju, a jedan od najaktivnijih na tržištu je nogometni agent i menadžer Mino Raiola.

On je u svom intervjuu za Marcu govorio o nekim igračima, ali je i najavio jedan veliki transfer koji priprema za ljeto.

"Kada je riječ o Pogbi, teško je reći što će biti s njim. Još uvijek to ne znamo. Real ga je želio i pokazali su velik interes za njega u posljednjih nekoliko godina, ali njegov odlazak iz Manchester Uniteda nije bio moguć. Sada ćemo vidjeti kakva će situacija biti", kaže Raiola.

Jedan od najvećih talenata koje ima Mino Raiola je sasvim sigurno Erling Haaland.

Foto: Getty Images / Erling Braut Haaland

"On je najveći dragulj. Veliko je zadovoljstvo gledati ga kako igra i napreduje. Nitko nije očekivao da će to ići ovako brzo. Ima on još dosta rada i truda uložiti, ali ako želite ekskluzivu, evo vam je. Erling ostaje ovog ljeta u Borussiji", rekao je Raiola.

Dotaknuo se zatim i Real Madrida, te je govorio o potencijalnom transferu jedne od zvijezda u ovaj klub.

"S Realom imam sjajne odnose. Cilj mi je da dogovorim prelazak jednog od mojih igrača u Real Madrid. Tamo već imam Areolu, ali samo na posudbi. Ovog ljeta pokušat ću tamo dovesti superzvijezdu, a to bi me učinilo ponosnim jer je Real najveći klub", kazao je na kraju Raiola.

Kopirati
Drag cursor here to close