Trener Čapljine

Radović: Imamo puno problema s realizacijom

Čapljinci su imali dvije domaće utakmice iz kojih su očekivali poneki pogodak i bod više, međutim slaba realizacija ih je koštala pa su trenutno na 4 osvojena boda.
Sport / Nogomet | 26. 08. 2019. u 14:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U uvodna tri kola Prve lige FBiH su nogometaši Čapljine pokazali da su momčad koja jako teško prima golove, ali još teže postiže.

Čapljinci su imali dvije domaće utakmice iz kojih su očekivali poneki pogodak i bod više, međutim slaba realizacija ih je koštala pa su trenutno na 4 osvojena boda.

Pogotovo kad se uzme u obzir da su u sve tri odigrane utakmice bili tim koji je napadao. Ipak njihova gol razlika u tri meča je 1:1, a oba ta gola su postignuta s bijele točke.

U subotu ih je s jedanaesterca do pobjede protiv Bratstva iz Gračanice odveo Gabrijel Zubac u 72. minuti.

''Sve tri utakmice smo mi bili ti koji napadaju. Bili smo i protiv Bratstva puno bolji, dominantniji, ali imamo puno problema s realizacijom. Stvaramo puno šansi, ali dajemo malo golova. Ovo je mlada ekipa i to je problem, treba nam vremena'', kaže trener Dragan Radović za Dnevni list.

''Ovdje smo imali i pritisak da ovo moramo pobijediti, a tu je šest igrača do 21 godine'', dodao je.

Slijede utakmice s favoritima lige, Olimpikom i GOŠK-om. Vukovi su na čelu ljestvice i jedini sa svih 9 osvojenih bodova. S obzirom da je tamo bio trener, protivnika Dragan Radović dobro poznaje.

''Idemo Olimpiku rasterećeno, nadigravati se i probati napraviti nešto pozitivno. Olimpik je iskusna ekipa, s njima jedino možemo trkački i ako nametnemo tu igru, možemo nešto očekivati. Oni imaju ono što nama nedostaje, odnosno jedan iskusan napadač'', zaključio je Dragan Radović.

Kopirati
Drag cursor here to close