Ispunjenje sna

Krunić: Ne želim samo biti u Milanu, želim i igrati

''Moj san je bio igrati za Milan, a ne samo biti ovdje. Tek sam počeo ostvarivati taj san'', naglasio je 26-godišnji bh. veznjak.
Sport / Nogomet | 08. 11. 2019. u 09:00 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rade Krunić, nogometni reprezentativac BiH, za talijanske medije je izjavio da je uvjeren da će ispuniti svoj san i igrati za Milan, a ne samo biti član slavnog kluba.

Krunić je od dolaska u Milan imao dosta problema da se izbori za mjesto u momčadi, u čemu je konačno uspio prošlog vikenda kada je bio u početnih 11 u derbiju protiv Lazija. Na njegovu žalost, Milan je poražen na San Siru sa 1:2.

''Moj san je bio igrati za Milan, a ne samo biti ovdje. Tek sam počeo ostvarivati taj san'', naglasio je 26-godišnji bh. veznjak u razgovoru za Tuttosport.

Pred Milanom je ovog vikenda veliki izazov, jer će gostovati kod vodećeg Juventusa, kluba koji godinama dominira talijanskim nogometom.

Foto: Getty Images / Rade Krunić

''Oni su najbolja momčad u Seriji A i najteži mogući protivnik. Treba nam takva utakmica, jer ako pobijedimo to će za nas promijeniti puno toga. Nedostaje nam samopouzdanje, a veliki 'skalp' bi nas mogao vratiti na pravi put. Nalazimo se u specifičnom razdoblju, ali smo odlučni biti jači nego što smo do sada pokazivali'', istaknuo je Krunić.

Unatoč domaćem porazu od Lazija, Krunić smatra da se u svlačionici osjeti da je vjera igrača u uzlaznoj putanji.

''Moramo vjerovati u sebe i misliti da u Torinu možemo pobijediti. Moramo odigrati kao i protiv Lazija. Moramo biti fokusirani na našu igru, ali prije svega moramo imati hrabrosti. Oni koji se plaše Juventusa uvijek gube'', smatra bh. nogometaš.

Krunić je karijeru počeo u Sutjesci iz Foče, a potom je igrao za Donji Srem, Veronu, Borac iz Čačka i Empoli iz kojeg je u ljeto ove godine prešao u Milan. U dresu reprezentacije BiH odigrao je 12 utakmica i postigao jedan pogodak.

Kopirati
Drag cursor here to close