NKŠB TV

Put od Širokog Brijega do Antalyje u dvije minute

Klupska televizija Nogometnog kluba Široki Brijeg objavila je kratak sažetak puta u Antalyju.
Sport / Nogomet | 27. 01. 2019. u 13:40 Bljesak.info
Put u Antalyju

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega i dio stručnog stožera otputovali su u petak u 16:30 sati prema Sarajeva odakle su u subotu u 12:00 sati zrakoplovom otišli za Tursku gdje ih u Antalyji očekuje nastavak zimskih priprema.

Trener Goce Sedloski poveo je 30 igrača, a uz stručni stožer su i dva snimatelja klupske televizije NKŠB TV koji će pratiti ''Plavo-bijele'' u Turskoj.

U nedjelju je na službenom YouTube kanalu NKŠB TV objavljen dvominutni video put širokobriješke ekspedicije od stadiona Pecara do hotela u Antalyiji.

Širokobriježani će u poznatom odredištu zimskih priprema boraviti do 9. veljače te će odigrati pet pripremnih utakmica koje će biti u izravnom televizijskom prijenosu. 

Prve dvije utakmice protiv Randersa (28. siječnja) i Trenčina (31. siječnja). prenosit će Arena Sport dok će preostale tri prenositi klupska televizija NKŠB TV preko YouTube kanala u suradnji s jednom tvrtkom iz Osijeka.

Treću pripremnu utakmicu u Turskoj Širokobriježani igraju protiv moldavskog prvaka Šerifa (3. veljače) kojeg vodi bivši trener Širokog Brijega Goran Sablić te njegov pomoćnik Mirko Hrgović. 

5. veljače na rasporedu je pripremni susret s Dinanom iz Tbilisija, a posljednja utakmica u Antaliji bit će 6. veljače protiv južnokorejskog Pohanga. 

Kopirati
Drag cursor here to close