Kvesić održao prozivku

Pune energije i elana: Širokobriježanke krenule s pripremama

Sport / Nogomet | 03. 08. 2017. u 19:47 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometašice Širokog Brijega u četvrtak su u Trening kampu ''Musa-Karačić'' na Mostarskom blatu započele pripreme za novu sezonu Prve ženske lige Federacije BiH.

''Vidi se da su se djevojke odmorile i da su pune energije i elana te da su spremne za nove izazove za novu sezonu. Dogovorili smo se za ozbiljnost i određena pravila i slično te ćemo pokušati napasti svi sredstvima. Svi imamo zajednički cilj, a to je ulazak u Premijer ligu BiH'', izjavio je za Bljesak.info trener Ženskog nogometnog kluba Široki Brijeg Ivan Kvesić.

Nogometašice su prije treninga dobile nove torbe i boce za vodu s klupskim obilježjima, a s njima su pripreme počele i kadetkinje koje će voditi Kvesićev pomoćnik Antonio Karačić te igračica iz seniorske momčadi Katarina Ljubić.

''Kroz ovu sezonu ćemo već gledati da dvije-tri djevojke priključimo seniorkama kako bi bolje napredovale, a kroz sljedećih par sezona mislim da će iz naših kadetkinja njih 7-8 biti nositeljice igre seniorske momčadi'', kazao je za Bljesak.info pomoćni trener u seniorskoj momčadi te trener kadetske ekipe ŽNK Široki Brijeg Antonio Karačić.

Nova sezona Prve ženske lige FBiH trebala bi početi sredinom rujna. Prije toga Širokobriježanke će na Pecari 3. rujna ugostiti ŽNK Dinamo u humanitarnoj utakmici.

Kopirati
Drag cursor here to close