Fanovi otkačili

PSG već počeo zarađivati na Lionelu Messiju, dresovi razgrabljeni

O kakvoj ludnici se radi, najbolje govori sljedeći podatak: Klupski fan shop rasprodao je sve dresove u manje od pola sata na web shopu. Red ispred butika PSG-a je nepregledan...
Sport / Nogomet | 11. 08. 2021. u 14:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bertrand Guay  / Kad je Messijev dres u pitanju, nitko ne pita za cijenu...

S obzirom da je Lionel Messi u srijedu i službeno predstavljen kao novi igrač PSG-a, odmah su se ispred fan shopa počele stvarati gužve.

Argentinac je odabrao dres s brojem 30 koji za njega ima posebno značenje. S tim brojem na leđima debitirao je u dresu Barcelone, a sada će debitirati i u dresu francuske momčadi, ali vjerojatno ne već u subotu protiv Strasbourga.

Naime, na pitanje kad će debitirati Messi je odgovorio: "Doista još nisam siguran i ne mogu vam dati konkretan odgovor. Kad se budem osjećao spremnim, debitirat ću".

No, te riječi nisu obeshrabrile navijače koji su razgrabili sve ulaznice za prvenstveni dvoboj protiv Strasbourga. Naravno, cijene ulaznica otišle su u nebo pa se tako na crnom tržištu cijene ulaznica kreću od 1500 eura pa naviše, piše Gol.hr.

Inače, na službenom predstavljaju Lionela Messija okupilo se nekoliko tisuća navijača koji su stvorili pravu ludnicu ispred stadiona, dok su ispred fan shopa zabilježene nezampćene gužve.

Apsolutno svi žele kupiti Messijev dres, a red za ulazak u fan shop proteže se iza ugla zgrade pa sve do ulaza u obližnju metro stanicu.

O kakvoj ludnici se radi, najbolje govori sljedeći podatak: Klupski fan shop rasprodao je sve dresove u manje od pola sata na web shopu.

Inače, cijena dresova, ovisno o modelu, kreće se od 88 eura pa sve do 158 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close