Ligue 1

PSG uvjerljiv protiv Angersa: Strijelci Cavani, Mbappe i Neymar

Momčad Thomasa Tuchela pokazuje kako nije upitno tko je gazda u francuskom nogometu, ali njihov konačni cilj za ovu sezonu znatno je viši.
Sport / Nogomet | 25. 08. 2018. u 23:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Paris Saint-Germain uvjerljivo je ušao u novu sezonu, a u subotnjoj pobjedi nad Angersom, njihov fantastični trio Edinson Cavani, Kylian Mbappe i Neymar imao je odlučujući doprinos uspjehu na Parku prinčeva.

Momčad Thomasa Tuchela pokazuje kako nije upitno tko je gazda u francuskom nogometu, ali njihov konačni cilj za ovu sezonu znatno je viši.

Na utakmici protiv Angersa prvi se u listu strijelaca upisao Cavani, ostvarivši u 12. minuti vodstvo od 1:0, ali su se gosti brzo vratili i izjednačili iz jedanaesterca, a strijelac je bio Thomas Mangani (21.).

Mladi, ali samouvjereni Mbappe preuzeo je potom odgovornost na sebe i kreirao neke izgledne prilike za svoj tim. U drugom poluvremenu francuski tinejdžer postigao je sjajan zgoditak za vodstvo od 2:1, što je njegov treći pogodak u dva prva kola. Asistirao mu je di Maria.

Kao da su igrači PSG-a slijedili neko nepisano pravilo, na red je došao Neymar. Njegovu golu prethodila je lijepa kombinacija između Mbappea i Adriena Rabiota. Bilo je to u 66. minuti utakmice.

Ekipa Angersa svjedočila je neupitnoj moći PSG-a na ovoj utakmici, a s rezultatom mogu biti zadovoljni i jedni i drugi.

PSG nakon tri odigrana kola ima maksimalnih devet bodova.

Video: PSG vs Angers 3-1
Kopirati
Drag cursor here to close