Ozljeda

PSG pozvao četvrtog vratara u Lisabon, Navas upitan

Navas će u subotu proći još jedan pregled i kliničku procjenu može li biti spreman za polufinale.
Sport / Nogomet | 14. 08. 2020. u 14:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Polufinalist Lige prvaka i francuski nogometni prvak Paris Saint-Germain u petak je aktivirao svog četvrtog vratara, 20-godišnjeg Garrisonea Innocenta, zbog ozljede prvog čuvara mreže 33-godišnjeg Kostarikanca Keylora Navasa.

Navas je u četvrtfinalnom dvoboju protiv Atalante morao napustiti igru zbog ozljede butnog mišića i upitno je hoće li se stići oporaviti do utorak, kad je na rasporedu polufinalni dvoboj na završnom turniru Lige prvaka u Lisabonu, u kojem će PSG igrati protiv njemačkog RB Leipziga, piše Hina.

Navas će u subotu proći još jedan pregled i kliničku procjenu može li biti spreman za polufinale.

Osim 33-godišnjeg Navasa, trostrukog osvajača Lige prvaka s Real Madridom, Parižani na raspolaganju imaju 26-godišnjeg Španjolca Sergija Rica koji je zamijenio Navasa u završnici četvrtfinalne utakmice te 20-godišnjeg Poljaka Marcina Bulku.

Navasova ozljeda mogla bi biti težak udarac za Tuchelovu momčad koja u polufinalni dvoboj s RB Leipzigom ulazi kao favorit. Nijemcima je to prvi nastup u polufinalu, Parižanima drugi, a nijedna od ove dvije momčadi nikada nije igrala u finalu Lige prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close