Liga prvaka

PSG ludim preokretom ušao u polufinale Lige prvaka; Atalanta hrabro pala

U prvoj utakmici lisabonske završnice Lige prvaka PSG je slavio protiv Atalante koja je vodila do 90. minute i izgubila 1:2.
Sport / Nogomet | 12. 08. 2020. u 23:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / PSG nije odustajao do kraja i  to im se isplatilo..,

Nogometaši Paris Saint-Germaina postali su prvim polufinalistima na završnom turniru Lige prvaka u Lisabonu, gdje su na stadionu Benfice u srijedu svladali talijansku Atalantu s 2:1 (0:1) preokretom u posljednjim minutama utakmice.

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić je postigao vodeći pogodak za Atalantu u 27. minuti, kad je preciznim udarcem lijevom nogom s 15-ak metara pogodio suprotni gornji kut vrata pariške momčadi.

Sve do 90. minute Talijani su imali rezultat koji ih je vodio u polufinale, a onda su Parižani u tri minute postigli dva pogotka i došli do velikog preokreta.

U 90. minuti je izjednačio Marquinhos na asistenciju Neymara, a u trećoj minuti sučevog dodatka Maxim Choupo-Moting je postigao pogodak vrijedan plasmana u polufinale Lige prvaka.

PSG će mjesto u finalu pokušati izboriti 18. kolovoza, ponovno na stadionu Benfice, a polufinalni suparnik će im biti bolji iz četvrtfinalnog sraza njemačkog RB Leipziga i španjolskog Atletico Madrida, koji je na rasporedu u četvrtak, s početkom u 21 sat, na stadionu Jose Alvalade.

Kopirati
Drag cursor here to close