Liga prvaka

PSG i Chelsea uspješni u gostima; Neymar izazvao uzbunu kod Parižana

Nogometaši Chelsea slavili su u susretu 2. kola E skupine Lige prvaka kod Krasnodara s 4:0, dok je PSG u skupini H također pobijedio u gostima, kod Istanbul Basaksehira s 2:0.
Sport / Nogomet | 28. 10. 2020. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Champions League / Moise Kean bio je dvostruki strijelac za PSG

PSG je skupo platio pobjedu (2:0) kod debitanta iz Turske jer se u 20. minuti ozlijedila brazilska zvijezda Neymar, koji se tako priključio dugoj listi ozlijeđenih igraća Parižana na kojoj su Marco Verratti, Mauro Icardi, Leandro Paredes, Julian Draxler i Juan Bernat.

Prema prvim neprovjerenim informacijama, kod Brazilca je u pitanju bedreni mišić lijeve noge.

Nakon neizvjesnog prvog dijela u drugom se 'ukazao' crnoputi Talijan Moise Kean, te golovima u 64. i 79. minuti, oba puta nadodavanje Mbappea, spasio PSG neugodnosti.

Turci su čak imali i bolje prilike, ali je briljirao vratar francuske momčadi Navas, piše Hina.

Chelsea je pobijedio s 4:0 u prvoj, povijesnoj utakmici Lige prvaka u Krasnodaru jer je ta ruska momčad ove sezone po prvi puta izborila najelitnije natjecanje Europe.

Chelsea je u 14. minuti mogao povesti, ali je Jorginho iz kaznenog udarca pogodio lijevu vratnicu.

Ipak, u 37. minuti engleska ekipa je povela nakon što je Callum Hudson Odoi udarcem po sredini vrata postigao gol, a u 76. minuti dosuđen je i drugi penal za Chelsea, kojeg je Timo Werner pretvorio u gol za 2:0.

 Samo četiri minute kasnije Marokanac Ziyech je iskoristio dodavanje Wernera za potvrdu pobjede londonske pobjede, a konačnih 4:0 postavio je Christian Pulisic u 90. minuti.

Kopirati
Drag cursor here to close