Real u karanteni

Prvotimci Reala u izolaciji obavljaju individualne treninge i čekaju rasplet

Ramosov mlađi kolega Lucas Vazquez je pak u trening uključio i svog malog sinčića, dok je Marco Asensio, kojeg odavno nema u pogonu zbog ozljede, vježbao u svome vrtu.
Sport / Nogomet | 15. 03. 2020. u 06:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Luca Vazquez trenira sa sinom

Kao i većinu njihovih kolega, i igrače Real Madrida zadesila je nenadana pauza zbog koronavirusa.

Iako je veliki broj njih u samoizolaciji, uvjeti u kojima žive i sve ono što im je za novac dostupno, omogućuje im da u miru održavaju tjelesnu formu.

Tako je kapetan Reala Sergio Ramos u subotu objavio video na kojem pokazuje kako trči na trkačkoj stazi, ispunjavajući plan treninga kod kuće kojeg mu je utvrdio klub.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Teletrabajo. // Teleworking.   #YoEntrenoEnCasa #ITrainAtHome

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Svi članovi Real Madrida poslani su kući u srijedu nakon što je otkriveno da je košarkaš Trey Thompkins pozitivan na koronavirus.

Trenerski stožer Los Blancosa je odmah kreirao individualne planove treninga za igrače koje izvoditi u vlastitom domu.

"Teleworking", objavio je Ramos uz video koji je postavio.

Ramosov mlađi kolega Lucas Vazquez je pak u trening uključio i svog malog sinčića, dok je Marco Asensio, kojeg odavno nema u pogonu zbog ozljede, vježbao u svome vrtu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Día 1. #YoMeQuedoEnCasa

A post shared by Lucas Vázquez (@lucasvazquez91) on


Asensio je još u srpnju prošle godine pretrpio tešku ozljedu ligamenata, zbog čega je morao na operaciju, a povratak na travnjak još uvijek očekuje.

Mladi Španjolac izvrsno je startao, a prvu pravu šansu pružio mu je Zinedine Zidane. Činilo se kako je rođena nova zvijezda koja će dugo biti jedan od zaštitinih znakova Kraljevskog kluba, ali je onda teška ozljeda pokvarila sve planove.

Asensio doživljava sudbinu sličnu onoj Marca Pjace, koji je u posljednje dvije godine više provodio na rehabiliotaciji nego na travnjaku.

Foto: Marca / Marco Asensio vratio se punom treningu nakon duge pauze

Karimu Benzemi je pak objavama na Instagramu iskazao svoje nezadovoljstvo i dosadu.

"Uopće mi se ne sviđa život u karanteni. Nalazim se u svom vrtu i ne znam što da radim", poručio je napadač koji dosadu ubija igrajući se sa svojim psom.

Svi igrači Reala su dobili upute koje vježbe raditi i kako trenirati u svom domu, a pridržavaju li se toga kondicijsko osoblje madridskog kluba prati uz pomoć GPS uređaja i monitora koji nadgledaju rad srca.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

1  #jesuisunelegende

A post shared by Karim Benzema (@karimbenzema) on

Kopirati
Drag cursor here to close