Sve je manje novca

Prvotimac Napolija prelazi u španjolskog trećeligaša?

33-godišnji Španjolac je u grad podno Vezuva je došao 2013. iz Real Madrida, postao je veliki ljubimac navijača, ali izgleda da je došlo vrijeme za rastanak.
Sport / Nogomet | 11. 04. 2020. u 13:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Jose Callejon (Napoli)

Koronavirus će uzrokovati financijske probleme u talijanskim klubovima, pa tako i Napoliju. Klub bi moglo napustiti većina igrača koji su bili okosnica ove momčadi dugi niz godina.

Prvi koji će vjerojatno napustit Napulj je Dries Mertens jer mu na kraju sezone ističe ugovor, a on nije postigao dogovor oko nastavka suradnje. Ista situacija je i s Joseom Callejonom kojem također ovog ljeta ističe ugovor s Napolijem.

33-godišnji Španjolac je u grad podno Vezuva došao 2013. iz Real Madrida, postao je veliki ljubimac navijača, ali izgleda da je došlo vrijeme za rastanak.

Najveći interes za Callejona je pokazao turski velikan Fenerbahče, ali postoji opcija da se Callejon vrati u klub u kojem je sve započelo, trećeligaša Marbellu.

Ovaj klub preuzeo je kineski biznismen Zhao Zhen koji želi uvesti Marbellu u La Ligu, a sada su na dobrom putu da izbore plasman u Segundu.

U Marbelli već igra njegov brat Juanmi, kao i Esteban Granero, bivši igrač Real Madrida i Espanyola.

Kopirati
Drag cursor here to close