Aleksandar Vlaho

Prvi pomoćnik Goce Sedloskog napustio Pecaru

''Dragi igrači, Vi ste u dobrim rukama. Želim Vam još jednu uspješnu sezonu, jer to svojim radom i zalaganjem na travnjaku i te kako zaslužujete'', poručio je Vlaho.
Sport / Nogomet | 04. 06. 2019. u 11:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je bio ugovorom vezan do lipnja 2020. godine, prvi pomoćnik Goce Sedloskog u stručnom stožeru Aleksandar Vlaho zbog obiteljskih razloga i obveza odlučio je napustiti NK Široki Brijeg.

Ovaj makedonski stručnjak za taktičke analize utakmica od igrača, uprave i navijača kluba oprostio se prigodnim pismom koje prenosimo u cijelosti:

Poštovani igrači, upravo i navijači NK Široki Brijeg,  želim Vam se zahvaliti za prelijepu sezonu koja je na mene ostavila neizbrisivi trag. Moram Vam priznati kako sam bio počašćen kada mi je uprava ukazala povjerenje raditi s Vama i biti dio ovoga kluba. Nadam se kako sam opravdao ukazano povjerenje. Vjerujem kako ste svi naučili nešto novo od mene i napredovali u nogometnom smislu.

U Širokom Brijegu sam stekao brojna iskustva koja ću pamtiti cijeli život. Tu sam stekao i brojna prijateljstva, a neka će vjerojatno ostati za cijeli život. Ovaj mali grad ima veliku dušu. To je pokazao mnogo puta i meni je prirastao srcu. Hvala Vam za sve.

Ipak, posebnu zahvalnost dugujem svojim kolegama iz stručnog stožera s kojima sam imao perfektnu suradnju od prvog do zadnjeg dana. Hvala i svim ljudima koji rade u klubu, oko kluba i za klub, te vjernim navijačima Škriparima i svima koji podržavaju i neizmjerno vole NK Široki Brijeg.

Na koncu, neizmjerno sam zahvalan upravi kluba i direktoru Slavenu Zeleniki koji su imali razumijevanje za moj odlazak, a napose moj kolega i prijatelj Goce Sedloski. Iz Širokog Brijega odlazim zbog obiteljskih razloga i obveza.

Dragi igrači, Vi ste u dobrim rukama. Želim Vam još jednu uspješnu sezonu, jer to svojim radom i zalaganjem na travnjaku i te kako zaslužujete.

Neka ovo moje pismo bude samo doviđenja, nikako zbogom. Sretno'', napisao je.

''U ime cijelog sportskog kolektiva našem Aci izražavamo veliku zahvalu za sve učinjeno u našem klubu, a napose za nogometno znanje koje je nesebično dijelio našim igračima i trenerima, te mu želimo mnogo sreće i uspjeha u životu i nastavku karijere'', poručili su iz NK Široki Brijeg.

Kopirati
Drag cursor here to close