Teške riječi na pressici

Prosipanje navoda: Novinar tražio od Mamića da mu popuši

''Ti si jedan pokvareni monstrum, pokvareno đubre. Kako te nije sram, ja ti pročitam presudu, kako te nije sram. Ja ti zabranjujem da više govoriš''.
Sport / Nogomet | 03. 12. 2018. u 13:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nepravomoćno osuđeni Zdravko Mamić, koji je prije izricanja kazne od šest i pol godina zatvora na sudu u Osijeku pobjegao u Bosnu i Hercegovinu, održao je konferenciju za novinare u Međugorju. 

Na kraju pressice novinar portala Dnevnik.ba upitao je Zdravka Mamića jesu li istiniti navodi da je dijelio novac osoblju Regine prije nego što će krenuti put Emirata, na što mu je Mamić odgovorio da je čuo da on drugim muškarcima puši, pa da komentira navode. Nakon ovoga je novinar tražio od Mamića da mu popuši. (svađa počinje od 68 minute)

Na upit novinarke Indexa ima li dokaz da je sud pogriješio u slučajevima ankesa ugovora Modrića, kaže da ima 19 dokumenata.

"Vi ste posebno bila aktivna u praćenju suđenja, ali jasno je utvrđeno da nije dokazano bilo što od toga što se meni stavljalo na teret. Jedino ako mi hoćemo ovdje radit suđenje za suđenje. Hoćete da vam dam iskaze Modrića i Lovrena? Vi pitate gluposti, nije teret dokazivanja na meni. Što mene pitate, sud nije dokazao...", kaže Mamić.

"Što vi sad smatrate, je li ovo što ste vi i Modrić napravili legalno?", pitala je Indexova novinarka Mamića.

"Zar nemate malo mozga? Čekaj malo... Kaže se da sam ja oštetio Dinamo za toliko i toliko novaca. Zašto ne napišeš gdje je 28 milijuna? Napiši to i ja ću progutat tvoja govna. Gdje je 28 milijuna kuna? Kod Modrića i Lovrena. Ili smo mi svi u djelu ili nismo u djelu. Ja sam dovoljno puta objasnio koliko je to zloupotreba", napada Mamić Indexovu novinarku.

"Ti si jedan pokvareni monstrum, pokvareno đubre. Kako te nije sram, ja ti pročitam presudu, kako te nije sram. Ja ti zabranjujem da više govoriš. Ti si jedno smeće, smeće jedno malo. Maloprije sam ispričao da sam predao sve o Vargi DORH-u, sve sam vam pokazao", završio je Mamić.

Podsjećamo, Zdravko Mamić je na sudu u Osijeku osuđen zbog izvlačenja 116 milijuna kuna iz Dinama, a danas se osvrnuo na presudu i aferu SMS te je ustvrdio kako je cijeli proces falsifikat.

Kopirati
Drag cursor here to close