BiH

Prosinečki opet ide na operaciju

Planirani završni kirurški operativni zahvat bit će obavljen do 15. veljače
Sport / Nogomet | 30. 01. 2019. u 09:01 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinečki uskoro će doputovati u Sarajevo, gdje će biti podvrgnut trećem operativnom zahvatu, saznaje ''Dnevni avaz''.

Planirani završni kirurški operativni zahvat bit će obavljen do 15. veljače, saznaje "Avaz" od izvora iz Nogometnog saveza BiH, što je potvrđeno i u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevo (KCUS).

Prosinečki se po povratku iz Las Palmasa, gdje je državni tim BiH 18. studenog prošle godine odigrao prijateljsku utakmicu protiv Španjolske (1:0), požalio na bolove u stomaku, nakon čega je 22. studenog hospitaliziran, a dan poslije podvrgnut kirurškom zahvatu zbog problema s divertikulumom tankog crijeva. Operacija je trajala skoro četiri sata i obavio ju je doktor Jusuf Sabanović. Drugi, kraći operativni zahvat obavljen je 1. prosinca 2018.

''Treći operativni zahvat ne bi trebao trajati duže od sat, premda je to uvijek nezahvalno prognozirati'', kazao je izvor "Avaza".,

U NSBiH, ali i KCUS-u, uvjeravaju da će izbornik Prosinečki biti spreman voditi bh. tim u predstojećim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. koje naša reprezentacija otvara 23. ožujka na sarajevskoj Grbavici protiv Armenije.

Kopirati
Drag cursor here to close