Mali princ na Parku prinčeva?

Propada Pjanićev transfer u Barcu: Juventus se okreće trgovini s PSG-om?

Madridski AS nedavno je objavio dokument koji objašnjava zašto Barcelona toliko želi 30-godišnjeg bosanskohercegovačkog veznjaka. Danas su se pak pojavile nove informacije o cijelom slučaju - Pjanić bi trebao prijeći u PSG, a Marco Veratti u Juve.
Sport / Nogomet | 08. 06. 2020. u 13:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Marca / Miralem Pjanić (Juventus)

Naime, talijanski prvak traži Frenkieja de Jonga ili Arthura, a Barcelona prvog ne želi dati, dok drugi ne želi otići u Torino.

Madridski AS nedavno je objavio dokument koji objašnjava zašto Barcelona toliko želi 30-godišnjeg bosanskohercegovačkog veznjaka.

"Interni izvještaj kluba iz siječnja 2020. godine pokazuje zašto dolazi Pjanić. U tom dokumentu jasno piše kako bi na određenim pozicijama u momčadi prednost trebali dobiti iskusniji igrači nad onim mlađima. Piše kako će iskusnijem nogometašu trebati manje vremena da se prilagodi novom klubu te da će već od prvog dana moći biti na najvišoj razini. Navedeno je i da su tehničko i taktički bolji, da 30-godišnjaci imaju tri do pet posto veći postotak točnih dodavanja od mlađih nogometaša", otkriva AS i navodi kako u dokumentu piše da se sa starijim igračem lakše dogovoriti oko smanjenja plaće, a to je Barceloni posebno bitno u vrijeme pandemije koronavirusa.

U ponedjeljak su se pak pojavile nove informacije o cijelom slučaju.

Tuttosport piše kako je Juventus započeo pregovore s francuskim velikanom PSG-om.

Prema njemu, Pjanić bi trebao prijeći u PSG, a Marco Veratti u Juventus.

S druge strane, mediji u Španjolskoj masovno su pisali kako Pjanić želi isključivo u Barcelonu, a tisak u Engleskoj je također na tome tragu.

Kopirati
Drag cursor here to close