bez pomoći gss-a

Pronađen Ousmane Dembélé: Slijedi mu suspenzija!

Sport / Nogomet | 10. 08. 2017. u 19:23 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što se Ousmane Dembélé nije pojavio na treningu Borussije Dortmund, a trener Peter Bosz hladno odgovorio novinarima da ne zna gdje je i da ga nisu uspjeli u četvrtak uopće pronaći, nogometaš se poslijepodne pojavio i sad ga čeka suspenzija.

"Ousmane Dembélé je danas bez dozvole i isprike propustio trening, na što se očito svjesno odlučio. Podrazumijeva se da ćemo sankcionirati takvo ponašanje", kazao je sportski direktor kluba Michael Zorc, prenosi Bild.

Zorc kaže kako se Dembélé i dalje nalazi u Dortmundu, unatoč mnogobrojnim nagađanjima medija da je otišao, a u dogovoru s trenerom Peterom Boszom mladi Francuz bit će suspendiran najmanje do završetka kup utakmice predstojećeg vikenda.

FC Barcelona vjerojatno je razlog njegova ponašanja, jer Dembélé pokušava štrajkom natjerati Borussiu da ga pusti na Camp Nou.

Njegov ugovor s klubom vrijedi do 2021., a ne sadrži izlaznu klauzulu koju igrač može aktivirati, nego je jedina mogućnost da promijeni sredinu uz dozvolu i pristanak Borussije.

Klub iz Dortmunda traži za njega 150 milijuna eura i potvrdili su da je jedna ponuda Barce već odbijena, ne navodeći o kojem je iznosu riječ.

Dembéléa je takav razvoj situacije vidno razočarao, a već je sa svojih profila na društvenim mrežama poskidao podatke koji se odnose na Borussiju.

Kopirati
Drag cursor here to close