donatorska večera

Promjene u nekadašnjem prvaku: Nova uprava diže klub s dna

Sport / Nogomet | 24. 02. 2016. u 12:24 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekadašnji prvak ove države, čitlučki Brotnjo, koji je 2000. godine igrao kvalifikacije za Ligu prvaka, posljednjih godina daleko je od vrha bh. nogometa. Jedan od razloga je i teška financijska situacija u kojoj se klub nalazi.

Da bi se to donekle promijenilo, da bi klub napokon krenuo prema gore, novo vodstvo kluba odlučilo je napraviti donatorsku večeru. Tako će ove subote u hotelu Brotnjo u Čitluku biti održana prva donatorska večera u povijesti ovog kluba, a sve s ciljem prikupljanja sredstava kako bi se klub napokon osovio na noge.

'Pozivamo na večeru sve navijače, simpatizere i prijatelje kluba, sve gospodarstvenike i lokalne poduzetnike da se odazovu i da skupimo što više sredstava kako bi klub mogao početi stabilno funkcionirati', kazao je za Bljesak.info član nove uprave Ivan Ivanković.

Nakon što je dosadašnji predsjednik Mario Rozić podnio ostavku izabrana je nova klupska uprava u koju su ušli novi ljudi – mladi i sposobni poduzetnici koji žele promjene na bolje u ovom klubu. U nju su pored Ivankovića ušli Andrija Vučić, Mario Korać i Andrija Šego.

'Želimo ulagati u razvoj omladinskog pogona i u razvoj infrastrukture kluba. Zalagat ćemo se i za izgradnju malog umjetnog terena na kojem bi trenirala djeca, jer uvjeti u kojima sad treniraju daleko su od optimalnih', dodao je Ivanković.

Inače, istovremeno se prva momčad priprema za nastavak sezone. Momčad pod vodstvom Romea Šapine završila je jesenski dio u Drugoj ligi Federacije BiH na drugom mjestu, s bodom manje od Tomislava, a nova uprava ciljat će na prvo mjesto.

'Na zadnjoj sjednici Upravnog odbora donijeli smo odluku da već ove sezone izborimo ulazak u viši rang natjecanja. Proteklih dana doveli smo nekoliko igrača koji su prošli Hajdukovu školu, a do početka prvenstva planiramo dovesti još neka pojačanja', zaključio je Ivanković za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close