Real ili Bayern?

Prođe život u seljenju: James Rodriguez se želi vratiti u Madrid

Bayernova uprva bila je zadovoljna učinkom Jamesa Rodrigueza koji je u proteklom prvenstvu postigao sedam golova imao jedanaest asistencija.
Sport / Nogomet | 17. 07. 2018. u 22:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez naglo je odlučio vratiti se u Real Madrid, zbog čega su u Bayernu već započeli tražiti njegovu zamjenu, piše Marca.

Klub iz Münchena tradicionalno je financijski stabilan, a prodaja Douglasa Coste u Juventus za 40 milijuna i dolazak njemačkog reprezentativca Leona Goretzke iz Schalkea bez odštete, znači da su nominalno u plusu ovoga ljeta.

S obzirom da je James došao na posudbu od dvije godine, povratak godinu dana ranije u matični klub Real, znači da će njegov agent Jorge Mendes morati o tome pregovarati s Bavarcima.

Bayernova uprva bila je zadovoljna učinkom Jamesa Rodrigueza koji je u proteklom prvenstvu postigao sedam golova imao jedanaest asistencija.

Klub iz Münchena u sredini terena dobio je, pored Goretzke, Renata Sanchesa i Sergea Gnabryja, koji su bili na posudbama. Pitanje je, međutim, tko je od njih Jamesova klasa u ovome trenutku.

Bayernu je u jednome trenutku prijetio istovremeni odlazak Roberta Lewandowskog i Jamesa Rodrigueza, ali se čini da od prelaska poljskog centarfora u neki drugi klub neće biti ništa.

Jedno vrijeme bilo je govora da Bayern želi dovesti Alvara Moratu, ali dok novi trener Niko Kovač ne usuglasi sve detalje s upravom, vjerojatno su sva spominjana ''migrantska'' imena i dalje na čekanju, jer su u pitanju visoki ulozi.

Kopirati
Drag cursor here to close