Liga prvaka

Prođe li Ferencvaroš, Dinamo će biti nositelj u play-offu

Vijest je tim bolja za Modre jer neće moći igrati protiv Ajaxa, polufinalista prošlosezonske Lige prvaka, Celtica ili Cluja, odnosno Copenhagena.
Sport / Nogomet | 31. 07. 2019. u 13:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: SN / Nogometaši Dinama mogli bi do grupne faze Lige prvaka

Zagrebački Dinamo će biti nositelj u 4. pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka ili play-offu, kako još nazivaju tu posljednju stepenicu. Dakako, ukoliko u trećem pretkolu prođe mađarski Ferencvaroš.

Vijest je tim bolja za Modre jer neće moći igrati protiv Ajaxa, polufinalista prošlosezonske Lige prvaka, Celtica ili Cluja, odnosno Copenhagena. Bilo bi za Dinamovce dobro izbjeći i Young Boys pa i Slaviju iz Praga.

Mogući suparnici Dinama:

- pobjednik susreta BATE Borisov - Maribor/AIK
- pobjednik susreta APOEL - Karabah/Dundalk
- Slavija Prag
- Young Boys

Bjelica: Olmo i Livaković bi mogli ostati u Dinamu

Na službenoj press konferenciji u Dinamu danas su objavili kako su Mario Šitum (27) i Dino Perić (25) potpisali nove ugovore s Modrima.

Nakon što su se zahvaili svima, a Mario Šitum među ostalima i Zdravku Mamića, novinari su pitali Nenada Bjelicu kakav je status Danija Olma i Dominika Livakovića.

"Njima su ponuđeni novi i puno kvalitetniji ugovori i nije nemoguća mislija da to potpišu i da svi zajedno krenemo u novu nogometnu sezonu", rekao je Bjelica.

Kopirati
Drag cursor here to close