Nerazzuri

Prodajom tri najveće zvijezde Inter bi zaradio 220 milijuna eura

Calciomercato piše kako bi na Lautaru zaradili 90, Škriniaru 70 te Brozoviću 60 milijuna eura, što donosi impresivnu zaradu od 220 milijuna eura.
Sport / Nogomet | 13. 05. 2020. u 21:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Imagephotoagency.it / Brozović i Lautaro trenutačno su na cijeni

Talijanski Calciomercato piše o 'ludoj ideji' kako bi Nerazzuri ovog ljeta na raspolaganju mogli imati nevjerojatnih 220 milijuna eura za transfere,  čime bi trener Antonio Conte mogao započeti podmlađivanje i rekonstrukciju Intera.

Prodajom svoje tri najveće zvijezde, Milana Škriniara za kojeg se očekuje da bi ga mogla dovesti Barcelona, Lautara Martineza koji se spominje u kontekstu istog klube i na njega gledaju kao nasljednika Luisa Suareza te Marcela Brozovića, hrvatskog veznjka koji je na meti Reala i Manchester Uniteda, Inter bi zaradio nevjerojatnih 220 milijuna eura.

Conte bi ovoga ljeta imao mogućnost izgraditi kompletno novu momčad u koju bi dovodio igrače koji se najviše uklapaju u njegov sustav igre i s kojim bi njegova momčad postala jedan od favorita za osvajanje kako Scudetta, tako i Lige prvaka.

Calciomercato piše kako bi na Lautaru zaradili 90, Škriniaru 70 te Brozoviću 60 milijuna eura, što donosi impresivnu zaradu od 220 milijuna eura.

Povrh svega navedenog, treba sačekati rasplet situacije s Maurom Icardijem za kojeg se još uvijek ne zna hoće li ga otkupiti PSG, iako u ovom trenutku sve izgleda kao da će Parižani to napraviti, budući da za manje od mjesec dana sigurno ostaju bez Urugvajca Edinsona Cavanija.

Realiziraju li se ova tri (ili četiri) transfera, Conte već sada zna u koje bi igrače prenamijenio novce, a oni su Sandro Tonali, Timo Werner i Marash Kumbulla.

Marash Kumbulla, najmanje poznat od ove trojke, je Albanac koji je rođen u Italiji, a cijelu svoju dosadašnju karijeru proveo je u Veroni. Ove je sezone odigrao ukupno 18 utakmica za Gialloblu, a debitirao je i za Albaniju u kvalifikacijama za Euro.

Kumbulla je, iako ima svega 20 godina, postao okosnica i stup obrane Verone trenera Ivana Jurića, a njegova trenutna tržišna vrijedost iznosi 22,5 milijuna eura. Ovaj mladić je vjerojatno najzaslužniji za fantastičnu sezonu Hellas Verone koja je do korona stanke skupila 35 bodova u 25 odigranih prentvenih kola što ih je dovelo do izvrnog osmog mjesta.

Sandro Tonalli, kojega mnogi nazvijau novim Pirlom, talentirani je veznjak koji je nedavno izjavio kako mu je veća inspiracija hrvatski kapetan Luka Modrić. Dečko, očito je, u svojoj viziji budućnosti ima samo veliku svjetsku scenu na kojoj će ostaviti traga.

Dosad se u vezu s Tonallijem najviše dovodio PSG, koji bi ga rado upario s Marcom Verattijem. Njegov odlazak iz Brescije je siguran da sigurniji ne može biti, usprkos najavi predsjednika kluba Massima Cellina koji je rekao kako za njega očekuje minimalno 100 milijuna eura, iako trenutno prema Transfermarktu vrijedi 31,5 milijuna eura.

Za kraj, tu je i Timo Werner, čiji je odlazak iz Leipziga ovoga ljeta vrlo izvjestan.

Piše se o interesu Manchester Uniteda za njemačkog reprezentativca, prati ga Real Madrid, tu su još Bayern Munchen i PSG, ali Inter djeluje kao izvrstan klub u kojem bi sve njegove kvalitete najviše došle do izražaja.

Ovaj 24-godišnji Nijemac sve je što Conteu treba. Ima izvrsu završnicu, može igrati na više pozicija, jednako dobro koristi obje noge, nije sebičan tip napadače te je nenametljiv karakter koji bi se odlično uklopio u Conteovu svlačionicu.

Od trojice potencijalnih pojačanja nema sumnje da će Werner biti najskuplji, ali jednako tako on je jedini igrač koji je odmah spreman činiti veliku razliku na terenu te ga se ne treba postepeno dozirati i od njega raditi klupski projekt.

Kopirati
Drag cursor here to close