Svakome po dio kolača

Prodajom Ante Rebića u Milan zaradit će čak tri kluba

Osim Eintrachta, dio spomenutih 40 milijuna eura zaradit će i Fiorentina koja je na ljeto 2018. prodala Rebića u Bundesligu. Svoj dio kolača dobit će i RNK Split koji je u transferu 2013. godine ugradio takvu klauzulu.
Sport / Nogomet | 28. 02. 2020. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AC Milan / Zvonimir Boban i Ante Rebić

Već ranije je pisano kako je Eintracht izvjesio novu cijenu za Antu Rebića.

Klub iz Frankfurta će od Milana ovog ljeta tražiti impozantnih 40 milijuna eura, a sudeći prema posljednjim nastupima hrvatskog reprezentativca, Zvone Boban i Paolo Maldini će isplatiti tu cifru.

Sjajni krilni napadač je u zadnjih mjesec i pol dana postigao šest golova u Serie A te je uz povratnika Zlatana Ibrahimovića glavna poluga trenera Stefana Piolija.

Iz tog razloga ne čudi što će Rossoneri ići u taj posao s njemačkim prvoligašem, a ukoliko do tog posla u konačnici i dođe, od njega će profitirati čak tri kluba.

Osim Eintrachta, dio spomenutih 40 milijuna eura zaradit će i Fiorentina koja je na ljeto 2018. prodala Rebića u Bundesligu. I to će zaraditi popriličan novac jer su tada u ugovor ugradili klauzulu prema kojoj će zaraditi polovicu od tog iznosa, što znači da Eintrachtu ide tek 20 milijuna, a druga polovica klubu iz Firence.

Svoj dio kolača dobit će i RNK Split koji je u transferu 2013. godine ugradio klauzulu prema kojemu i njima ide dio odštete za novi transfer, a talijanski mediji tada su pisali o cifri od 20 posto postignutog iznosa transfera.

Kopirati
Drag cursor here to close