Bilino polje

Prodaja ulaznica u Zenici krenula s neredima

Sport / Nogomet | 29. 05. 2017. u 10:06 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Puštanje u prodaju ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv Grčke u Zenici počelo je ''narušavanjem reda i mira'' u središnjoj gradskoj zoni li je nakon dolaska policije prodaja krenula.

Naime. oni najuporniji navijači su još jučer uvečer zasjeli ispred poslovnice Centrotursa u Zenici i jutro dočekali da počne prodaja ulaznica.

''Od početka prodaje bilo je i puno nervoze među navijačima, jer mnogi bi željeli da preko reda nabave ulaznicu, koja im omogućuje da sudjeluju na velikom nogometnom meču'', piše Fena navodeći kako svi neće moći 9. lipnja na Bilino polje, jer je broj karata iz sigurnosnih razloga ograničen na 10.580.

S druge strane, objavljeno je kako Danijel Milićević zbog ozljede zadnje lože neće doći na okupljanje nogometne reprezentacije BiH.

Potvrdio je to izbornik Mehemd Baždarević.

''Razgovarao sam s Milićevićem i žao mi je što ne možemo računati na njega jer smatram da je to igrač koji je mogao napraviti određenu razliku u igri ili čak iznenađenje'', kazao je Bažadarević.

Dodao je kako je upitan dolazak i Daniela Pavlovića, ali će više informacija o njemu imati tijekom dana.

Okupljanje reprezentacije zakazano je za četvrtak, 1. lipnja u Sarajevu.

Kopirati
Drag cursor here to close