Engleska

Premier liga: Klubovi odobrili povratak normalnim treninzima

“U tijeku je rasprava o terminu nastavka sezone, kada to uvjeti dozvole“, zaključili su iz Premier lige.
Sport / Nogomet | 27. 05. 2020. u 14:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:AFP / Premier liga: Klubovi odobrili povratak normalnim treninzima

Svih 20 klubova Premier lige jednoglasno su usvojili odobrenje povratka normalnim treninzima, što je još jedan značajnom korak k nastavku sezone čim to bude moguće, prenosi Anadolu Agency (AA).

“Dioničari Premier lige danas su jednoglasno izglasali nastavak kontaktnih treninga, što predstavlja još jedan korak k ponovnom pokretanju sezone Premier lige, kada to bude sigurno. Ekipe su sada u stanju da treniraju kao grupa uz smanjenje svakog nepotrebnog bliskog kontakta. Prioritet Premier lige je zdravlje i dobrobit svih sudionika. Postoje strogi medicinski protokoli koji će osigurati da trening tereni budu najsigurnije moguće okruženje, a igrači i osoblje nastavit će da se testiraju na COVID-19 dva puta tjedno“, navodi se u priopćenju Premier lige.

Tako je dogovorena druga faza protokola za povratak treninzima nakon konsultacija s klubovima, igračima, menadžerima, Udruženjem profesionalnih nogometaša i Vladom.

“U tijeku je rasprava o terminu nastavka sezone, kada to uvjeti dozvole“, zaključili su iz Premier lige.

Najjača engleska nogometna liga prekinuta je 13. ožujka zbog pandemije koronavirusa nakon 29 odigranih kola. U tom trenutku lider je bio Liverpool s čak 82 boda, 25 više od drugoplasiranog Manchester Cityja.

Kopirati
Drag cursor here to close