La Liga

Prekinuta crna serija: Barcelonu spašavaju Nizozemci

Nakon što je glatko izgubila od Bayerna u Ligi prvaka (0:3), a potom remizirala protiv Granade i Cadiza, Barcelona je napokon pronašla žrtvu, pobijedivši Levante sa 3:0.
Sport / Nogomet | 26. 09. 2021. u 21:58 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FC Barcelona | Twitter / Nastaje neka nova Blaugrana

U susretu sedmog kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je na Campu Nou pobijedila Levante sa 3:0 upisavši prvu pobjedu u posljednja četiri nastupa.

Nakon što je glatko izgubila od Bayerna u Ligi prvaka (0:3), a potom remizirala protiv Granade i Cadiza, Barcelona je napokon pronašla žrtvu u momčadi iz Valencije.

Barca je već nakon 14 minuta vodila 2:0 golovima Nizozemaca Memphisa Depaya (7-11m) i Luuka de Jonga (14), a potom u nastavku susreta promašila sedam, osam sjajnih prilika.

U samoj završnici susreta povratnik Ansu Fati je potvrdio pobjedu katalonskog sastava.

Gosti su tek u 81. minutu prvi put zapucali u okvir Barcinog gola.

U ranije odigranom susretu Osasuna je na gostovanju pobijedila Mallorcu sa 3:2. Gosti su poveli, Mallorca je okrenula rezultat s dva gola, da bi Osasuna s dva nova gola stigla do pobjede.

Za goste su zabili Cote (9), Inigo Perez (58) i Javi Martínez (88), dok su za Mallorcu strijelci bili Dani Rodríguez (11) i Fer Nino (45+4).

Rayo Vallecano je s 3:1 svladao Cadiz. Álvaro García (9),  Radamel Falcao (44) i  Isi Palazón (87) pogađali su za Rayo, dok je Varazdat Haroyan (23) bio strijelac za Cadiz.

Real Sociedad je golom Mikela Oyarzabala (81) s 1:0 slavio protiv Elchea.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close