Suradnja

Predstavnici nogometne škole HŠK Zrinjski u posjeti nogometnoj školi GNK Dinamo

Sastanak se dogodio jučer u Zagrebu
Sport / Nogomet | 19. 01. 2019. u 19:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Zagrebu je održan sastanak nogometne škole HŠK Zrinjski i nogometne škole GNK Dinama.

Nakon posjete nogometnoj školi HŠK „Zrinjski“ Mostar predstavnika nogometne akademije SK Atletiko iz Orašja  Izudina Mustedanagića  i Omera Nurkića u studenom prošle godine kada je ostvarena suradnja između ove dvije škole nogometa i odigrana prijateljska utakmicu između predpionira HŠK „Zrinjski“ Mostar i SK Atletika, na inicijativu predstavnika SK Atletika koji već imaju dogovorenu suradnju s GNK Dinamo dogovorena je i posjeta predstavnika N.Š. HŠK Zrinjski  nogometnoj akademiji GNK Dinamo kako bi se unaprijedili odnosi između ovih nogometnih škola, navodi se u priopćenju HHŠK Zrinjskog.

Sastanak se dogodio jučer u Zagrebu kada su se ispred nogometne akademij SK Atletiko  Omer Nurkić i predstavnici nogometne škole HŠK „Zrinjski“ Mostar treneri Draženko Bogdan, Ivan Dominković i voditelj nogometne škole HŠK „Zrinjski“ Mostar Dragan Perić sastali s predstavnicima GNK Dinama  Markom Vukelićem - Bimbom te sportskim direktorom GNK Dinamo  Marijanom Vlakom. Uz srdačnu dobrodošlicu Marijan Vlak predstavnike N.Š. HŠK „Zrinjski“ Mostar upoznao je s radom nogometne škole GNK Dinamo, te naglasio da je GNK Dinamo otvoren za suradnju i da se veseli budućim puno boljom odnosima na svakom planu,te da je HŠK Zrinjski za njega poseban klub jer je i njegov djed nastupao za  HŠK „Zrinjski“ Mostar.

Predstavnici nogometne škole HŠK „Zrinjski“ Mostar zahvalili su se  Vukeliću i Vlaku na srdačnom prijemu i tom prigodom poklonili dres HŠK „Zrinjski“  u nadi da će budućnosti kako GNK Dinama tako i HŠK ZrinjskI biti još svjetlija, a i suradnja mnogo veća na zadovoljstvo svih.




Kopirati
Drag cursor here to close