Zgoditak priznat

Predsjednik PAOK-a Savvidis uletio s pištoljem na travnjak!

U trenutku kada je Savvidis ušao na travnjak imao je dugačak kaput, a kada je izlazio više ga nije bilo. Kamera je nakon toga zapazila opasač oko struka predsjednika PAOK-a i ni manje ni više nego pištolj!?
Sport / Nogomet | 12. 03. 2018. u 10:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sudac koji je zbog prijetnji naoružanog predsjednika PAOK-a i sportskog dirtektora tog kluba, nakon poništenog gola prekinuo derbi prvenstva s AEK-om, u izvještaju navodi da je zgoditak ipak priznao.

Pištolj za pasom, s kojim je PAOK-ov predsjednik utrčao u teren kako bi se obračunao sa sucem, jer je ovaj poništio gol za dramatičnu pobjedu nad AEK-om u derbiju grčkog prvenstva, tema je dana u svijetu.

Ivan Savvidis, vlasnik i predsjednik solunskog kluba, razbjesnio se nakon što je Georgios Kominis zbog ofsajda poništio zgoditak koji je u sudačkoj nadoknadi postigao PAOK-ov igrač Varela i uletio na travnjak.

Praćen tjelohraniteljima, želio se obračunati sa sucem koji je u strahu zbog prijetnji koje su mu uputili naoružani Savvidis i PAOK-ov sportski direktor Luboš Mihal (inače bivši međunarodni sudac), prekinuo utakmicu.

Podsjetimo, PAOK-u su uoči utakmice protiv AEK-a vraćeni bodovi (3) koji su mu oduzeti zbog navijačkih nereda na utakmici protiv Olympiakosa. Tada je predmet koji je doletio s tribine pogodio u glavu trenera gostiju Oscara Garciju, koji je potom prevezen u bolnicu.

Disciplinska komisija bila je tada donijela odluku i o suspenziji PAOK-ovog stadiona, ali ju je dan uoči susreta s AEK-om poništila, kako bi navijači ipak uveličali ovaj dvoboj.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close