Isco u Barci?

Predsjednik Barcelone: Spremni smo razgovarati s Realom o Iscu

“Zatraže li naši treneri igrača koji želi napustiti Madrid, naravno da bismo ga potpisali, iako se tako nešto nije dogodilo otkad sam na čelu Barcelone. Razgovarali bismo s Madridom o Iscu“
Sport / Nogomet | 06. 02. 2019. u 14:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelonin predsjednik Josep Maria Bartomeu spremno bi prihvatio Isca poželi li ovaj napustiti redove Real Madrida. A upravo se takav scenarij najavljuje u ljetnom prijelaznom roku.

“Zatraže li naši treneri igrača koji želi napustiti Madrid, naravno da bismo ga potpisali, iako se tako nešto nije dogodilo otkad sam na čelu Barcelone. Razgovarali bismo s Madridom o Iscu“, kazao je Barcelonin predsjednik za program 'El Partidazo', prenosi Marca.

Iscova izlazna klauzula sadrži 700 milijuna odštete u slučaju odlaska iz Reala. Naravno da to Barcelona neće nikad platiti. Ako bi pak Real prodao Isca za neki primjereni iznos, onda bi ga radije 'usmjerio' prema Juventusu, nego prema Campu Nou.

Bogata povijest ovih klubova ne poznaje previše primjera igrača koji su igrali i za Real Madrid i za Barcelonu kao što je, primjerice, igrao Robert Prosinečki. Ipak, premda rijetkih, takvih transfera ima.

Od 2000. do danas katkad posredno iz kluba u klub, katkad zaobilaznim putem dresove Real Madrida i Barceloni mijenjali su, da navedemo neke od njih, Luis Figo, Ronaldo, Samuel Eto’o, Alfonso Perez, Javier Saviola…

Foto: Reuters / Josep Maria Bartomeu

Dodajmo i da je Josep Maria Bartomeu opovrgnuo podatak da je Neymar kontaktirao klub sa željom napuštanja Paris Saint-Germaina i povratka na stadion Camp Nou.

“Otkako je otišao nije mi rekao da se želi vratiti. Niti me zvao on niti njegov otac. Donijeli smo odluku i potpisali Philippea Coutinha i Ousmanea Dembelea. Oni su mlađi i mi smo zadovoljni njima.”

Kopirati
Drag cursor here to close